Sardalleida



Aplecs
Autoria imatge: Federació Lleida

L'any 1987 es va crear la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes amb els següents objectius i projectes:

• Recolzar i potenciar en tots els àmbits els aplecs que es fan a les Comarques de Lleida.

• Promocionar la celebració de nous Aplecs, treballant conjuntament amb les agrupacions sardanistes per donar-los-hi tota classe de recolzament i assessorament.

• Millorar la dinamització d'entitats mitjançant els aplecs, vinculant a l'organització dels mateixos, diferents tipus d'activitats i actes complementaris, perquè així també s'hi sentin implicats altres sectors culturals i socials de cada població i comarca.

• La Coordinadora assoleix des del moment de la seua creació, la funció de representar les diferents agrupacions o comissions organitzadors d'Aplecs, davant les institucions, per tramitar les subvencions, assistir a rodes de premsa o qualsevol acte que hagin d'estar representats tots els aplecs de les nostres comarques.

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes és membre de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, en representació de les agrupacions sardanistes organitzadores d'aplecs.

Agenda dela Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes: Descarrega PDF





DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA