Sardalleida

Aplec de la sardana a Juneda

Aplec de la sardana a Juneda
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Juneda

La trobada sardanista se celebra per primera vegada en dissabte

L'Agrupació Sardanista de Juneda celebra aquest dissabte 10 de juliol a les 8 del vespre i en la Pista Parc Alegria de la població una nova edició de l'Aplec de la Sardana. La trobada sardanista arriba a la 40a edició amb un canvi en les dates de celebració. Juneda ha traslladat l'aplec al dissabte i en les dates que se celebrava l'aplec de Torregrossa. Recordem que tradicionalment Juneda celebrava la seva festa gran del sardanisme en diumenge.

Amb el canvi, l'Agrupació, vol oferir la possibilitat d'un aplec amb doble ballada, fet totalment impossible de poder-se plantejar si continuaven celebrant-lo en diumenge. Però la realitat de la pandèmia obliga a transformar totes les activitats i com no, també l'aplec de Juneda que aquest any ofereix una sola ballada de nou a partir de les 8 del vespre amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt amb la possibilitat d'allargar la balla a 12 sardanes si la resposta i participació del públic ho demana.

El repertori previst està format per sardanes de molts estils diferents, així els participants podran ballar; "Un record d'estiu" de Jordi Molina, "La barca d'en Manel" d'en Miquel Tudela, "Laia" de Carles Santiago, "Un nou horitzó" de Lluís Alcalà, "Juneda" d'Agustí Cohí, "El pati de l'ós" de Jordi Feliu, "Camí de la Unesco" d'Anna Abad, "Jocs de plaça" de J. Borràs i "El Sereno" de Josep Coll.

L'organització ha previst oferir entrepans i refrescos a un mòdic preu per a tots els assistents. L'Aplec de Juneda és organitzat per l'Agrupació Sardanista de Juneda i l'Ajuntament de la Població, amb la col·laboració de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i la Unió d'Aplecs de Catalunya.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA