Sardalleida

Nova edició de l'Aplec de la sardana a Bellvís

Nova edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bellvís

La trobada sardanista es trasllada a la Plaça Verge de les Sogues

El dissabte 17 de juliol, la vila de Bellvís recuperarà l'Aplec de la Sardana de forma presencial en una ballada doble amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt i entrepans entre les ballades per tothom que desitgi sopar a la plaça. 

Com a novetat, destacar el canvi d'ubicació de la trobada sardanista i l'endarreriment de mitja hora en l'inici de la primera ballada. Per aquesta edició, l'Agrupació Sardanista de Bellvís, ha traslladat l'aplec a la Plaça Verge de les Sogues, espai habitual del concurs de colles sardanistes, en comptes de continuar a la Plaça Catalunya. L'aplec s'iniciarà a 2/4 de 9 del vespre, mitja hora més tard de l'habitual.

Per participar en el sopar cal apuntar-se amb antelació en l'Ajuntament de Bellvís o en els contactes habituals de l'Agrupació Sardanista. 

La Cobla Jovenívola oferirà un repertori de divuit sardanes repartides en dues audicions amb autors de diferents èpoques i estils que configuraran un programa divers i de ben segur, al gust de tots i totes les dansaires. Entre les sardanes programades  podran ballar; "A temps" de la jove compositora Anna Abad, "Festa a Bellvís" de Josep Prenafeta, "La platja dels bots" d'Alfred Abad, "Engresca't a ballar" de Sigfrid Galvany, "Carpe Diem" de Carles Raya, "Compartint emocions" de Josep Coll, "Somni de plaça" de Xavier Piñol i "El Pati de l'os" d'en Jordi Feliu entre altres.

L'Aplec és organitzat per l'Agrupació Sardanista de Bellvís i la colla sardanista Xalem amb el suport de l'Ajuntament de Bellvís i la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i la Unió d'Aplecs de Catalunya.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA