Sardalleida

Nou cicle d'audicions de sardanes a Cervera

Nou cicle d
Autoria imatge: Paeria de Cervera. Colla Jovencells

La Colla Sardanista Jovencells i la Paeria de Cervera han programat per aquests mesos d'estiu un nou cicle de sardanes a la capital de la Segarra.

La primera se celebrarà el diumenge 25 de juliol en la Plaça Santa Anna amb la Cobla 11 de setembre. La Plaça de la Universitat serà l'escenari de la segona audició el diumenge 8 d'agost amb la Cobla Maricel i l'última el 22  d'agost en la Plaça Major amb la Cobla Tàrrega. Les tres audicions s'iniciaran a 2/4 de 8 de la tarda.

Segons l'organització, les audicions compliran amb les normes sanitàries establertes en cada moment. Per ballar, els dansaires s'hauran d'inscriure en el punt habilitat en cada indret del programa i alhora, signar la declaració personal de responsabilitat. Només podran ballar les persones inscrites, les quals hauran de ballar sempre amb la mateixa colla amb un màxim de 12 dansaires i fer ús de gel hidroalcohòlic un cop finalitzada cada ballada.

 Per part del públic es recorda l'ús obligatori de la mascareta, evitar les interaccions amb altres grups i restar asseguts durant l'audició.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA