Sardalleida

Cancel·lat l'Aplec de la Sardana de les Borges Blanques

Cancel·lat l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Les Borges Blanques

L'Agrupació sardanista borgenca organitzarà una ballada en el mes d'agost

Les noves normes sanitàries dictades pel Procicat han obligat a un bon nombre d'entitats i agrupacions a prendre decisions difícils entre celebrar o cancel·lar la seva programació estiuenca.

Els estrictes controls d'aforament i el toc de queda obliguen a esdeveniments de gran concurrència a cancel·lar o ajornar la celebració. És el cas de l'aplec de la Sardana de les Borges Blanques, trobada sardanista de referència a les Terres de Ponent. Segons l'Agrupació Sardanista de la capital de les Garrigues, els entrebancs i dificultats en la celebració tradicional de l'aplec han obligat finalment a prendre la dura decisió d'ajornar la trobada sardanista pel pròxim any.  

Malgrat tot, i per no deixar a les cobles contractades per l'ocasió sense audició s'ha programat una ballada pel divendres 20 d'agost a les 10 de la nit en el passeig del Terrall amb la cobla Jovenívola d'Agramunt i s'estudia un concert-ballada amb la Cobla Contemporània per a finals d'any.

La passada edició de l'aplec, l'any 2020, es va transformar en concert per complir amb les mesures sanitàries. Aquest any, amb la relaxació de les mesures de prevenció i el retorn de les ballades de sardanes als municipis des del passat mes de maig, els dansaries han recuperat les ganes de tornar a ballar i retrobar-se. Aquest també ha estat un dels punts que ha valorat l'agrupació sardanista per no reformular l'aplec en concert per segon any consecutiu i apostar per noves ballades al llarg de la resta de l'anualitat.

L'Agrupació manté en l'agenda la celebració del Concurs de Colles Sardanistes del Campionat de la Terra ferma programat pel diumenge 5 de setembre.

L'Aplec de la Sardana de Les Borges Blanques és organitzat per l'Agrupació Sardanista amb la col·laboració de la colla Brut Natura i el suport de l'Ajuntament de la població.  




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA