Sardalleida

Ballada de Sardanes a Les Borges Blanques

Ballada de Sardanes a Les Borges Blanques
Autoria imatge: Joaquim Farbés

La ballada és una de les dues previstes en substitució de l'Aplec de la Sardana

L'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb el suport de l'ajuntament de la població, organitza pel divendres 20 d'agost una ballada de sardanes a les 10 de la nit al Passeig del Terrall amb la cobla Jovenívola d'Agramunt.

L'increment del risc de propagació de la pandèmia, les noves mesures dictades per sanitat en l'àmbit de la restauració i sobretot l'entrada en vigor del toc de queda va fer que l'agrupació borgenca cancel·lés l'aplec de la sardana previst pel dissabte 31 de juliol. Malgrat tot, l'entitat sardanista, ja va pactar cercar dates per poder celebrar una ballada amb cadascuna de les dues cobles afectades per aquesta cancel·lació, la Jovenívola d'Agramunt i la Contemporània.

La cobla agramuntina serà la protagonista de la ballada d'aquest divendres d'agost i amb la Contemporània estan tancant una data pel mes de desembre.

L'Agrupació Sardanista de Les Borges Blanques està ultimant els detalls del concurs de colles sardanistes que se celebrarà en la població el diumenge 5 de setembre dins del programa d'actes de la Festa Major.

També informen de la preparació del programa i cobles per la celebració del Sardanadal en el mes de desembre, trobada sardanista per excel·lència en vigílies de les festes nadalenques.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA