Sardalleida

Aplec de la sardana a Alguaire

Aplec de la sardana a Alguaire
Autoria imatge: Amics de la sardana d'Alguaire

La trobada sardanista arriba a la desena edició

Els Amics de la Sardana d'Alguaire celebrem la desena edició de l'Aplec de la Sardana el pròxim dissabte 4 de setembre a les nou del vespre a la Plaça de la Sardana de la població amb la Cobla Contemporània en la part musical.

En aquesta edició, com que no s'ha pogut oferir el sopar de l'aplec per les restriccions sanitàries provocades per la pandèmia,  l'organització ha convertit l'aplec en una única ballada. 

La participació en l'aplec serà amb inscripció prèvia, necessària per accedir a l'espai de l'aplec. L'accés és gratuït però amb aforament limitat. Els Amics de la Sardana d'Alguaire han creat un QR amb accés a un formulari d'inscripció per poder fer el tràmit anticipadament i en línia. També es pot fer reserva pel telèfon al contacte habitual de l'associació o en el correu electrònic amicsdelasardana@gmail.com.

La crisi sanitària va obligar cancel·lar la passada edició. L'organització estava pendent de l'evolució de la pandèmia per poder celebrar el desè aniversari amb tot un seguit d'actes, però les circumstàncies obliguen a ser prudents. Malgrat tot, els Amics de la Sardana d'Alguaire,  no descarten alguna sorpresa pels assistents a la ballada.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA