Sardalleida

Nova imatge de la colla sardanista Brut Natura

Nova imatge de la colla sardanista Brut Natura
Autoria imatge: Josep Blasi

El nou equipament trenca amb la tradicional imatge de la colla

La colla sardanista Brut Natura de Les Borges Blanques va lluir nou equipament en el concurs celebrat el passat diumenge 5 de setembre en el marc dels actes de la Festa Major de la capital de les Garrigues.

El nou uniforme de la colla sardanista combina la tradició sardanista amb elements com la faixa pels homes, amb la modernitat en el disseny dels vestits de les dansaires i l'atrevida combinació dels colors vermell i negre. Una imatge que trenca completament amb l'anterior equipament.

Segons informa Andreu Rodríguez, capdanser de la colla sardanista Brut Natura: el canvi de vestuari ha estat una decisió molt meditada per tot el grup. Trencar de forma dràstica amb una imatge ja consolidada no és fàcil, però des de la colla fa temps que volíem fer-ho per adaptar-nos als nous temps i donar una imatge molt actual, principalment de la colla, però també del món sardanista de competició.

La colla sardanista fa una crida a totes aquelles persones que vulguin endinsar-se en el món de colla, per incorporar-se a la formació. 

Brut Natura va celebrar el 2018 els vint anys de la seva fundació. En aquest llarg període de temps no han deixat de participar en el Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA