Sardalleida

Concurs de colles sardanistes de Cervera

Concurs de colles sardanistes de Cervera
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

EL concurs celebra la 60a edició

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Comarques Lleidatanes, a través de la secretaria de la Federació Sardanistes de les Comarques de Lleida,  ha enviat la convocatòria del concurs de Cervera a totes les colles en actiu de la demarcació de Lleida. El concurs de la capital de la Segarra, és puntuable pel Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma que arriba aquest 2021 a la 60a edició.

El concurs se celebrarà el pròxim diumenge 26 de setembre a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça Universitat amb la Cobla Vents de Riella en la part musical. Cervera celebrarà la 60a edició del concurs, una de les trobades sardanistes del calendari del campionat de colles amb més solera i tradició del territori lleidatà només superat pel concurs de Lleida capital.

El concurs de Cervera és organitzat per la Colla Jovencells amb el patrocini de la Paeria de Cervera i el suport de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, l'Acstell, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs. 

La recta final de l'agenda de concursos de colles la tanquen les cites de Verdú el dissabte 2 d'octubre i el de Bellvís programat pel diumenge 24 del mateix mes d'octubre. Balaguer acollirà la final del Campionat de la territorial de Lleida i del Campionat Gran de Catalunya el diumenge 7 de novembre.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA