Sardalleida

Agramunt convoca el primer concurs de composició de sardanes

Agramunt convoca el primer concurs de composició de sardanes
Autoria imatge: Ajuntament d'Agramunt

Les obres presentades han de ser originals

L'Ajuntament d'Agramunt i l'Escola Municipal de Música d'Agramunt (EMMA) han presentat un nou concurs de composició de sardanes "adreçat a tots els compositors professionals d'aquest gènere de l'àmbit català i d'altres contrades". El concurs neix de voler fer un pas més en la vinculació del municipi amb el món de la sardana. La data límit per enviar els originals és el diumenge 7 de novembre i el premi és de 1.000 €.

Les obres presentades a concurs han de ser originals i inèdites i no poden haver estat premiades en cap altre concurs, ni presentades ni interpretades en públic anteriorment. Les obres han de ser instrumentades per a cobla d'onze instruments. En la documentació presentada no pot figurar el nom de l'autor per assegurar l'anonimat davant el jurat.

El guanyador se li concedirà un premi de 1.000€, amb la possibilitat de declarar nul el concurs si el jurat així ho considera.

El jurat estarà integrat per un representant de l'Ajuntament d'Agramunt i 4 personalitats vinculats al món de la música i la sardana; un professor de l'Escola Municipal de Música d'Agramunt, un representant de la cobla Jovenívola d'Agramunt, de la Cobla Vents de Riella i un membre extern. 

Els principals criteris de valoració seran: "valoració de l'obra" amb 7 punts, "Originalitat" amb 2 punts i "Musicalitat" 1 punt. 

El veredicte es farà públic el 21 de novembre en el marc del 3r Concurs Musical de Santa Cecília a celebrar en el Teatre Casal Agramuntí amb la interpretació de les obres finalistes i lliurament del premi.

La presentació del concurs va anar a càrrec d'Amanda Cardona, regidora de l'àrea de cultura, Judit Serra, regidora de l'àrea d'educació, Jordi Guixé, director de l'EMMA i Asun Illa, secretaria acadèmica de l'EMMA.

Enllaç a les Bases de Participació
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA