Sardalleida

Nova junta al capdavant del Grup Sardanista Montserrat de Lleida

Nova junta al capdavant del Grup Sardanista Montserrat de Lleida
Autoria imatge: Dolç Infern

Una dona presidirà l'entitat per primera vegada en la història del grup

El passat mes de setembre, en el marc de l'Assemblea General de Socis del Grup Sardanista Montserrat de la ciutat de Lleida, és procedir a la renovació de la junta directiva de l'entitat.

El nou equip directiu, més jove encara que l'anterior, estarà encapçalat per primera vegada per una dona, serà la Sara Queralt l'elegida per capitanejar el grup sardanista els pròxims anys. L'acompanyen a la junta la Laia Bonjoch com a sotspresidenta, Blai Burgués com a secretari, Gerard Setó com a tresorer i Rosa Soria com a vocal. Sara Queralt succeeix en el càrrec a Adrià Romero, Andreu Palau, Jordi Vivas i Eduard Segarra. 

Els principals objectius que es marca la nova direcció són a grans trets, reprendre l'activitat de l'esplai sardanista recuperant el ritme habitual anterior a la pandèmia i posant especial èmfasi en cuidar i potenciar les colles joves del grup. Segons Sara Queralt "altres objectius són recuperar el concurs de Lleida amb el seu màxim esplendor i programar estratègies per donar-nos a conèixer i fer créixer el nostre planter".

El grup reprèn l'activitat establint els horaris d'assaig per cada colla concentrant-los tots els dissabtes a la tarda.  Així la colla Dimoniets assajarà de 17.10  a 20.00 h, la colla Escarlata de 17.00 a 19.55 h, Guspira de 16.50 a 19.50 h i la colla gran, Dolç Infern de 20.15 a 21.45 h. 

El grup està immers en la preparació dels concursos de Bellvís, Valls i Balaguer i també la participació en el Campionat de Catalunya de Punts Lliures que se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols com a seu de la Capital de la Sardana 2021 el diumenge 28 de novembre.

La nova junta





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA