Sardalleida

34è Aplec de la Sardana de Vilanova de Bellpuig

34è Aplec de la Sardana de Vilanova de Bellpuig
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig

(Nota de l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig)

Aquest diumenge, 3 d'octubre de 2021, va tenir lloc a Vilanova de Bellpuig el 34è Aplec de la Sardana de Vilanova de Bellpuig, i el segon que s'organitza en època COVID.

La celebració va començar amb una gimcana de jocs de cucanyes, a través del qual els nens i nens participants (més d'una cinquantena de 2 a 10 anys) havien d'aconseguir els instruments de la cobla.

Després de les cucanyes van poder participar en un concurs de dibuix, en què les premiades van ser: Lila Valls Artero (categoria infantil), Núria Llobera Llovera (categoria inicial), Nerea Pastor Ruiz (categoria mitjans) i Ares Llobera Llovera (categoria grans).

A les set de la tarda es va donar inici a la ballada, la part musical de la qual va anar a càrrec de la Cobla Tàrrega.

Durant l'Aplec hi va haver una exhibició a càrrec de les colles més joves de l'Agrupació: la colla Saltem i Ballem – Escola Marinada, la Guineu Saltirona (que va debutar el passat mes de setembre al concurs de Vilanova de Bellpuig), Saltirons i Noves Branques, que van fer gaudir al públic amb una galop de fantasia i una sardana de punts lliures.

Un dels moments més emotius de l'Aplec va ser l'estrena de la sardana "Recordat Jordi", del compositor Golmesenc, Òscar Barqué i Farrús, i dedicada al Jordi Buireu Torrades.

Tot i que l'acte, inicialment estava previst al Pati de les Escoles, es va haver de traslladar al Poliesportiu, a causa de la pluja.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA