Sardalleida

Trenta-un participants en el concurs de sardana revessa de Mollerussa

Trenta-un participants en el concurs de sardana revessa de Mollerussa
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El Teatre l'Amista acull de nou aquest concurs

L'Agrupació sardanista de Mollerussa valora positivament la nova edició del concurs de sardana revessa malgrat les restriccions sanitàries vigents encara en activitats culturals.

Trenta-un participants de poblacions com Terrassa, Mataró, Olot, Sant Vicenç dels Horts, Mataró o més properes com Lleida, Cervera i Tàrrega entre altres han participat en l'edició 2021. 

Els participants per categories ha estat 4 en Infantil, 2 en Juvenil, 11 en Veterans i 14 en Grans.

Agrair la participació en l'acte de  Marc Solsona Aixalà, alcalde de l'Ajuntament de Mollerussa, acompanyat de Pere Garrofé Cirés, regidor de l'ajuntament, Carles Vall Rusines, president de la Federació Sardanista Lleida i d'Albert Masague Escoda president de l'Acstell. 

El concurs ha estat conduit per Joaquim Fabrés, president de l'Agrupació de Mollerussa amb la col·laboració de Joan Manuel Paños com expert revessaire i membres de la junta  de l'entitat i de la colla sardanista Somnis del Pla. La part musical va ser responsabilitat de la Cobla Jovenívola d'Agramunt.

La pròxima cita pels revessaires són els concursos de Terrassa el diumenge 17 d'octubre a 2/4 de 6 de la tarda a l'Auditori Municipal amb la cobla Jovenívola de Sabadell, a Girona el dilluns 1 de novembre a les 5 de la tarda en l'Auditori de la Mercè amb la cobla Ciutat de Girona, i tanca l'agenda el concurs d'Olot que se celebrarà el diumenge 21 de novembre a la tarda en el Casal Marià de la ciutat amb la cobla Ciutat de Girona.



0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA