Sardalleida

Catorze colles sardanistes en el concurs de Bellvís

Catorze colles sardanistes en el concurs de Bellvís
Autoria imatge: Josep Blasi

La Plaça Verge de les Sogues escenari del concurs sardanista

Bellvís celebrarà la cinquanta-setena edició del Concurs de Colles Sardanistes a la població, una edició que converteix el concurs de la vila del Pla d'Urgell amb un dels concursos amb més solera i trajectòria de la Territorial de Lleida.

El concurs se celebrarà en la cèntrica Plaça Verge de les Sogues a les 12 del migdia, amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical i amb l'aplicació de les mesures sanitàries establertes per les autoritats competents.

Catorze colles en diferents categories es disputaran els penúltims punts del campionat organitzat per l'Acstell aquest 2021. 

Així, en la categoria Alevins, els més petits, i participaran els colles Dimoniets de Lleida i Saltirons i la Guineu Saltirona de Vilanova de Bellpuig. En Infantil hi participen; Escarlata de Lleida, Demà Jovencells de Cervera i Noves Branques de Vilanova de Bellpuig. En Juvenil la colla Guspira de Lleida in categoria Gran; Brut Natura de Les Borges Blanques, Verge del Miracle de Balaguer, Font de Valldans de Ponts, Penedès d'El Vendrell, Somnis del Pla de Mollerussa, Dolç Infern de Lleida i Xalem de Bellvís.

El Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma clourà el pròxim diumenge 7 de novembre a Balaguer.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA