Sardalleida

La Nit de la Sardana recupera el sopar de germanor

La Nit de la Sardana recupera el sopar de germanor
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Almacelles acollirà la festa del sardanisme lleidatà el dissabte 20 de novembre

El marc actual, amb la relaxació de les mesures sanitàries provocades per la pandèmia, permet recuperar el tradicional sopar de la Nit de la Sardana. Aquest esdeveniment aplega sardanistes del mateix municipi on se celebra i d'altres vinguts d'arreu de la demarcació. Els nous protocols també permeten organitzar la festa cabdal del sardanisme de Ponent recuperant pràcticament el format original.

El sopar, que se celebrarà en la mateixa Sala Polivalent d'Almacelles a partir de les 9 del vespre serà un càtering ofert per una reconeguda empresa especialitzada. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia en el Casal Cultural de la població de 2/4 de 4 de la tarda a les 9 del vespre o en el telèfon 973742345. Pels interessats en assistir a l'esdeveniment que resideixin fora vila, ho podran fer directament al telèfon de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, 973711975 o en un formulari de participació amb l'enllaç publicat en la web i xarxes socials de l'entitat. El termini d'inscripció és el diumenge 14 de novembre.

El passat divendres 29 d'octubre, en la reunió mantinguda en la seu del consistori d'Almacelles, entre M. Lluïsa Granero, regidora de l'ajuntament, en Josep M. Roset,M. Carme Pérez i Jordi Noria en representació dels Amics de la Sardana d'Almacelles i en Carles Vall president de la Federació  i Eva Vall, secretaria de l'entitat, van tancar i consensuar pràcticament la totalitat el programa de la festa.

A les sis de la tarda s'obriran les portes de la Sala Polivalent de la població, espai que acollirà la Nit de la Sardana. Els més petits gaudiran d'un berenar i de jocs de fusta tradicionals ubicats en el mateix pavelló. AL mateix temps, l'ajuntament ha organitzat una visita guiada al Parc Europa pels més adults. 

Ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt, lliurament dels premis i trofeus del 46è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma i actuacions musicals foment part del programa. El moment més esperat de la nit serà conèixer la població que acollirà la Nit de la Sardana 2022 i sobretot el lliurament dels premis Rotllana i Sardanejant.

La Nit de la Sardana no es va poder celebrar el passat 2020 per motius prou coneguts. La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida agraeix a l'Ajuntament d'Almacelles i als Amics de la Sardana de la població la seva perseverança i predisposició en mantenir el repte de celebrar la festa sardanista al llarg d'aquests mesos d'incertesa.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA