Sardalleida

Carles Puigdemont, premi Rotllana 2021

Carles Puigdemont, premi Rotllana 2021
Autoria imatge: Oficina Carles Puigdemont

La Junta Directiva de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, en l'última reunió celebrada, va decidir atorgar a l'expresident de la Generalitat, en Carles Puigdemont, el premi Rotllana pel gran suport que representa en la difusió de la dansa catalana la seva participació en ballades i actes sardanistes.

En una carta dirigida a l'expresident de la Generalitat de Catalunya, la junta de la Federació li comunicava la decisió presa i li demanava que acceptés el reconeixement. En resposta, Carles Puigdemont va acceptar de molt bon grat rebre el guardó sardanista, el qual ha rebut en la seva residència oficial a Waterloo.

En el transcurs de la Nit de la Sardana, que se celebrarà el pròxim dissabte 20 de novembre en la vila d'Almacelles, Puigdemont dirigirà un missatge via enregistrament audiovisual, als assistents a la festa. El missatge serà posteriorment publicat en els diferents mitjans de comunicació de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

El premi Rotllana és un guardó únic que la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida atorga a persones o entitats vinculades o no directament al món sardanista, però que, amb les seves activitats quotidianes, col·laboren a difondre i normalitzar la sardana, i alhora, contribueixen a projectar el món sardanista fora del seu àmbit d'actuació.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA