Sardalleida

El premi Sardalleida es desvetllarà en el transcurs de la Nit de la Sardana

El premi Sardalleida es desvetllarà en el transcurs de la Nit de la Sardana
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

En l'acte central de la Nit de la Sardana es desvetllarà la persona o entitat distingida en aquesta vint-i-sisena edició. Aquest premi s'atorga a persones o entitats de les nostres comarques que destaquen per la seva aportació innovadora a favor de la sardana. El premi és consensuat per totes les sectorials.

El premi ha estat atorgat en anteriors edicions al músic i compositor Òscar Barqué, a la Cobla Jovenívola d'Agramunt pels trenta anys de trajectòria i a la nissaga de músics de Bellpuig, la família Saladrigues, entre altres.

Destacada participació institucional i del món de la sardana.

La festa sardanista comptarà en aquesta edició amb un gran suport institucional i també de les entitats sardanistes d'àmbit de país. Jordi Latorre, vicepresident primer de la Diputació de Lleida participarà activament en la cloenda del Campionat de Colles Sardanistes amb el lliurament de premis i trofeus. Recordem que la Federació Sardanista de Lleida va signar un conveni de col·laboració i suport de tres anys amb la Diputació de Lleida. Una col·laboració cabdal pel bon funcionament  de l'entitat. També hi serà present en el sopar el vicepresident quart de la Diputació de Lleida en Francesc Accensi. L'Ajuntament d'Almacelles estarà representat per Lluïsa Granero, alcaldessa accidental de la població, acompanyada de regidores i regidors del consistori. 

El món sardanista comptarà amb la presència de Xavier Tresserras, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Núria Escudé, presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, Jordi Grau, president de la Federació Sardanista de les Comarques Meridionals de Catalunya i Joan Ventura, coordinador d'entitats de la Confederació Sardanista de Catalunya. 

La demarcació de Lleida estarà representada per Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Albert Masagué, president Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes, Ester Llovera, presidenta de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes, Pilar Torrades, presidenta del Saltem i Ballem i la resta de membres de la junta directiva de la Federació. 

Jordi Ignasi Vidal, paer en cap de Balaguer, recollirà el traspàs de la seu de la pròxima edició de la Nit de la Sardana que se celebrarà el 19 de novembre en el marc dels actes de Balaguer Capital de la Sardana 2022.

Hereus i pubilles d'Almacelles acompanyaran als assistents a la festa sardanista al llarg de la vetllada.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA