Sardalleida

Èxit de participació en la ballada de Cap d'Any a Alfés

Èxit de participació en la ballada de Cap d
Autoria imatge: Dolors Sansa

Emotiu homenatge a Miquel Àngel Escobosa

El grup sardanista d'Alfés organitzà per onzena edició, la primera ballada de sardanes a les Terres de Ponent per aquest nou any acabat d'estrenar. Molt matiners, a 1/4 de nou del matí i amb boira gebradora, els més de setanta sardanistes participants en la trobada, es congregaren davant de l'Ermita de Sant Salvador de la població per gaudir d'un programa sardanista a càrrec de la Bellpuig Cobla.

La Ballada de la boira, s'ha convertit al llarg dels onze anys de trajectòria en punt de referència pels sardanistes lleidatans i dona el tret de sortida a la resta d'activitats sardanistes que se celebraran en l'anualitat acabada d'estrenar, arreu del territori lleidatà.  

Un dels moments més emotius de la trobada va ser l'homenatge que els sardanistes van retre a Miquel Àngel Escobosa, mort el passat mes d'octubre. Miquel Àngel amb una llarga trajectòria en el món sardanista ha estat un membre molt actiu del Grup Sardanista Balàfia, essent el professor dels cursos de sardanes que imparteix el grup des de l'any 2012. De jove va ser dansaire de la colla de Linyola, d'on era natural, i més endavant com a monitor de cursos de sardanes en localitats com Alguaire i Alfés entre altres. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA