Sardalleida

Publicat l'audiovisual resum del concurs de colles sardanistes de Balaguer

Publicat l
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El vídeo és el primer del projecte Món de Colla.

Aquesta setmana s'ha publicat en els canals de comunicació en línia de la Federació, el vídeoresum del concurs de colles sardanistes Trofeu Ciutat de Balaguer. El resum del concurs, és l'avantsala del projecte "Món de colla. Les colles sardanistes de les Terres de Ponent".

El projecte, patrocinat i promogut per l'Acstell té com a objectiu principal promocionar la dansa catalana a través del món de la sardana de competició a les Terres de Lleida, mitjançant l'enregistrament d'audiovisuals individuals de cada colla inscrita en el campionat de la demarcació i la posterior distribució a les xarxes socials i mitjans de comunicació tant de la Federació com les particulars de cada colla o entitat.

Els primers enregistraments es duran a terme el dissabte 12 de febrer a Balaguer amb la Colla Verge del Miracle de la ciutat i també a les Borges Blanques amb la colla Brut Natura. Cada colla ha escollit un indret recognoscible de la població per donar més relleu a la gravació i alhora destacar un espai rellevant de cada vila.


VÍDEO RELACIONAT0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA