Sardalleida

Trobada de representants de les colles sardanistes a Agramunt

Trobada de representants de les colles sardanistes a Agramunt
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La reunió se celebrarà el pròxim diumenge 20 de febrer

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) ha convocat una reunió de capdansers i capdanseres de les colles inscrites en la 47a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma a una trobada conjunta per debatre temes d'interès abans de l'inici del campionat el pròxim diumenge 27 de febrer a Ponts.

La trobada, que se celebrarà el diumenge 20 de febrer a les 11 del matí en la població d'Agramunt, pretén analitzar i debatre noves propostes, revisió de les bases del campionat, novetats i resoldre dubtes abans de l'inici de la competició 2022. 

En l'ordre del dia es plantejarà un nou sistema de recompte de puntuació dels concursos per una major claredat en la classificació final. També s'explicarà amb detall el programa de promoció audiovisual promogut per l'Acstell per aquesta anualitat amb el món de colla com a principal motor de la difusió i promoció de la dansa catalana. 

Altres punts a tractar seran les qüestions que plategin els responsables de les colles en els diferents àmbits del campionat i que s'estan recollint des de la secretaria de la Federació per tancar l'ordre del dia a principis de la pròxima setmana.

Albert Masagué destaca la importància d'aquestes trobades abans d'iniciar la competició per resoldre dubtes, introduir novetats i altres temes d'interès per les colles sardanistes. Una àgora de debat i de posada en comú del dia a dia de les colles de competició. La reunió ha estat acollida amb interès per part dels dansaires amb una àmplia resposta de confirmació d'assistència a la trobada.

El fet de celebrar la reunió a Agramunt, és un dels punts que va destacar Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, en la presentació de les agendes de les sectorials, amb la finalitat de descentralitzar i alhora donar veu al territori en les trobades, reunions i actes de les diferents sectorials.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA