Sardalleida

El concurs de Ponts se celebrarà en la Plaça del Segre Mitjà

El concurs de Ponts se celebrarà en la Plaça del Segre Mitjà
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El canvi es produeix arran de les obres en l'edifici de l'Ajuntament

El concurs de colles sardanistes de Ponts, programat per aquest diumenge  27 de febrer,  se celebrarà a les 12 del migdia en al Plaça del Segre Mitjà en comptes de la tradicional Plaça Planell. EL canvi és deu a les obres que es realitzen en l'edifici del consistori que ocupen una part de la plaça restringint l'ús d'aquesta. La colla Fonts de Valldans, organitzadora del concurs i d'acord amb el consistori, van decidir canviar la ubicació per garantir l'espai necessari a les 12 colles participants en el concurs. 

Per donar més vistositat a la trobada , les colles sardanistes sortiran plegades de la Sala 1 d'octubre, espai habilitat com a abillament, i recorreran a peu el trajecte fins a la Plaça del Segre Mitjà. 

Les colles sardanistes participants en el concurs de Ponts són; "Dimoniets" de Lleida en alevins, "Escarlata" de Lleida i "Demà Jovencells" de Cervera en infantils, "Guspira" de Lleida en Juvenils i en categoria gran les colles "Brut Natura" de les Borges, Blanques, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Dolç Infern" de Lleida, "Xalem" de Bellvís i l'amfitriona "Fonts de Valldans" de Ponts. Destaquem que la colla de Ponts també participa en el concurs amb una segona formació, però fora de concurs.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA