Sardalleida

Trobada de capdansers a Agramunt

Trobada de capdansers a Agramunt
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Primera reunió de les colles sardanistes abans d'iniciar el campionat

El diumenge 20 de febrer es va celebrar en la població d'Agramunt una trobada de capdansers representants de les colles inscrites en el 47è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma organitzat per l'Acstell.

La reunió, una setmana abans de l'inici de la competició el diumenge 27 de febrer a Pons, va servir per debatre diversos punts del reglament del campionat i altres temes d'interès.

Les colles sardanistes van acordar el sistema de classificació i recompte de punts, la valoració com a concurs puntuable per a les colles que participen en el concurs d'Encamp a Andorra o la manera d'interpretar la sardana revessa entre altres. També es va acordar de fer un esforç per participar en el màxim nombre de concursos en suport als organitzadors i ajuntaments que programen aquest tipus d'esdeveniments sardanistes i com no, impulsar entre els dansaires la participació en els concursos individuals de sardanes revesses.

Les colles van manifestar la dificultat que els hi ha suposat retornar als entrenaments després d'aquests anteriors dos anys, però confien a recuperar el ritme i les bones sensacions.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA