Sardalleida

Joan Castellà protagonitza el segon enregistrament de "Sardanistes de Ponent"

Joan Castellà protagonitza el segon enregistrament de "Sardanistes de Ponent"
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Publicat el segon vídeo del projecte "Sardanistes de Ponent". Joan Castellà, sardanista cerverí amb una llarga trajectòria en tots els àmbits del món de la sardana, relata vivències, experiències i anècdotes des dels seus inicis en la dansa catalana l'any 1969.

Joan Castellà és l'impulsor del moviment sardanista en la capital de la Segarra, destacant el concurs individual de Sardana revessa, el concurs de colles sardanistes i la promoció de les colles sardanistes "Jovencells" i "Demà Jovencells".

L'enregistrament es pot visualitzar en el canal de YouTube i resta de xarxes i canals de comunicació de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i de les sectorials que la componen. 

El projecte està patrocinat per l'Acstell i realitzat pel departament de comunicació de la Federació amb la finalitat d'aconseguir que el personatge i sobretot el que expressa siguin realment els protagonistes per damunt de grans efectes tècnics. Els enregistraments es publicaran en el canal de YouTube i resta de xarxes i canals de comunicació de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i de les sectorials que la componen. 


VÍDEO RELACIONAT



0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA