Sardalleida

Quinze colles sardanistes participen en el concurs d'Almacelles

Quinze colles sardanistes participen en el concurs d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La plaça de la Vila serà l'escenari d'aquesta nova edició

Almacelles acollirà el segon concurs de colles sardanistes del Campionat de la Terra Ferma d'aquest any 2022. El concurs se celebrarà diumenge 6 de març a les dotze del migdia en la Plaça de la Vila de la població, comptarà amb 15 colles participants en les diferents categories i la cobla Vents de Riella d'Agramunt en l'execució musical.

Les colles Alevines, els més petits del campionat, que participaran en el concurs d'Almacelles són els "Dimoniets" de Lleida i "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig. En Infantils hi participaran "Noves Branques" de Vilanova de Bellpuig i "Escarlata" de Lleida. La colla del grup Sardanista Montserrat de Lleida, "Guspira", és l'única en la categoria Juvenil. Fora de concurs hi participaran les colles sardanistes "Dansaires del Pi" d'Alpicat i "Mare de Déu de l'Olivar" d'Almacelles. 

Els punts del concurs en categoria Gran els disputaran; "Verge del Miracle" de Balaguer, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Estelats" d'Agramunt, "Xalem" de Bellvís, "Toc de Dansa" de Tarragona, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Fonts de Valldans" de Ponts i "Dolç Infern" de Lleida.

El concurs d'Almacelles, el qual arriba la quaranta-dosena edició, és organitzat conjuntament per l'Ajuntament i l'agrupació sardanista local "Els Amics de la Sardana d'Almacelles", amb la col·laboració de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

La pròxima cita del campionat serà el diumenge 3 d'abril a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça de l'Església de Rosselló amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt.0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA