Sardalleida

Rosselló recupera el concurs de colles sardanistes

Rosselló recupera el concurs de colles sardanistes
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Més de cent cinquanta sardanistes participaran en el concurs

La vila de Rosselló celebrarà el pròxim diumenge 3 d'abril una nova edició del Concurs de Colles Sardanistes de la localitat en el marc de la 47a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.

La cita sardanista s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia en la Plaça de l'Església amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical. En data de redactar la notícia havien confirmat la participació en el concurs 13 colles sardanistes en les quatre categories.

Així en categoria Aleví, els dansaires més joves del campionat hi participaran les colles "Dimoniets" de Lleida i "Saltirons" de Vilanova de Bellpuig. En Infantil les colles "Escarlata" de Lleida i la colla amfitriona "Purpurina" de Rosselló. Sense rival en la categoria Juvenil, la colla "Guspira" del Grup Sardanista Montserrat demostrarà a tot el públic assistent la seva progressió en l'execució de la sardana gràcies al continuat treball setmanal d'entrenament.

En la categoria gran es disputaran els punts del concurs les colles "Dolç Infern" de Lleida, la qual intentarà mantenir la primera posició del campionat davant, "Somnis del Pla" de Mollerussa, "Verge del Miracle de Balaguer", "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de Les Borges Blanques, "Fonts de Valldans de Ponts" i "Estol-Espígol" d'Agramunt. Fora de concurs hi participarà la colla "Dansaires del Pi", d'Alpicat.

La següent cita del campionat serà el dissabte 7 de maig en el concurs de Lleida que se celebrarà en la Plaça de la Llotja.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA