Sardalleida

Convocades les assemblees ordinàries de la Federació i sectorials

Convocades les assemblees ordinàries de la Federació i sectorials
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La reunió sardanista se celebrarà en el casal Lapallavacara de Balaguer

La secretaria tècnica de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, conjuntament amb l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes, la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i el Saltem i Ballem ha convocat les Assemblees Generals Ordinàries anuals de les diferents entitats, pel dissabte 2 d'abril a 2/4 d'11 del matí en el casal cultural Lapallavacara de Balaguer.

Les assemblees recuperen el caràcter presencial de la convocatòria, però per tal de facilitar la participació de les agrupacions i entitats més llunyanes en el territori, la Federació contempla la possibilitat de participar-hi de manera virtual a través de la plataforma Zoom.

Les assembles se celebraran de forma continuada, una darrera l'altra, dins del marc de l'assemblea general de la Federació. Aquest format va ser iniciat fa uns anys i compta amb gran acceptació per part dels assistents.

La reunió començarà amb la benvinguda d'en Carles Vall, president de la Federació Sardanista, continuarà amb l'Assemblea de l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL) i  l'Assemblea Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes. Tot seguit l'Associació Capital de la Sardana Balaguer 2022 oferirà un petit refrigeri a tots els assistents en la mateixa terrassa del centre cultural balaguerí. A les 12 del matí es reprendrà la reunió amb l'assemblea del Saltem i Ballem i tancarà la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

Cadascun dels representants de cada sectorial farà un breu resum de les activitats desenvolupades l'any 2021, nous projectes i propostes, informe de la presidència, estat de comptes i torn de preguntes.

Un dels punts comuns en totes les assemblees és la renovació de les persones que conformen les juntes. Per aquest motiu, des de la Federació es fa una crida a totes i tots els sardanistes en implicar-se en la participació en les diferents juntes per afavorir el canvi en els òrgans de govern del món sardanista lleidatà. També els representants de la Federació i sectorials fan una crida a la participació en aquesta trobada, ja que els temes a tractar afecten a tot l'àmbit sardanista.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA