Sardalleida

Estrena d'una sardana dedicada a Pepita Solsona de Bellvís

Estrena d
Autoria imatge: Colla Xalem

L'estrena va tenir lloc en el transcurs de la Ballada de Sant Jordi

Aquest dissabte 23 d'abril i en la tradicional ballada de sardanes que se celebra per aquesta diada en la població de Bellvís, es va estrenar la sardana "La Pepita de Bellvís", un encàrrec de la família de la Pepita amb la complicitat dels membres de l'Agrupació i la Colla Xalem de la població per tal de celebrar el seixantè aniversari, el pròxim dimarts 26 d'abril, de la sardanista homenatjada.  

La sardana és del compositor Dani Gasulla i va ser interpretada per la cobla Vents de Riella d'Agramunt. Com a fi de festa els integrants de la colla Xalem van regalar a la Pepita un pastís d'aniversari.

En paraules de Pepita Solsona; "l'estrena de la sardana va ser tota una sorpresa, molt emocionant i un sentit agraïment per la meva família i la Colla Xalem per aquesta fantàstica diada".

Per causes meteorològiques la ballada se celebrà en el Casal Municipal amb una important influència de públic de la població i altres veïnatges. L'activitat sardanista va comptar amb la presència d'en Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida i alcalde de Bellvís.  

Pepita Solsona és la presidenta de l'Agrupació Sardanista de Bellvís, capdansera de la Colla Xalem, i vicepresidenta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA