Sardalleida

Vilanova de Bellpuig torna a lluir amb els ballets de Caramelles

Vilanova de Bellpuig torna a lluir amb els ballets de Caramelles
Autoria imatge: Marc Rovira

El passat diumenge de Pasqua, 17 d'abril de 2022, Vilanova de Bellpuig ha tornat a celebrar les tradicionals Caramelles, que aquest any han arribat a la 45a edició.

Després de l'any passat en què les Caramelles es van adaptar a la situació pandèmica amb un espectacle estàtic al Poliesportiu, aquest any han tornat a lluir amb tot el seu esplendor pels carrers i places de Vilanova.

Més de 100 dansaires, de 3 a 45 anys, han ballat 8 balls i danses: El ballet del Rotlletó, Sant Ferriol, el Ball de Pedretes, l'Indiot, el ball de Cintes, ball de bastons (amb l'Esquerrana i Rigodons)  i un espectacular Ball de Córrer de Vallespir a càrrec dels dansaires més veterans de l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig.

La festa ha acabat a la plaça Pau Casals amb la representació de tots els grups i abans d'acabar la celebració s'han sortejat dos mones.

Les Caramelles estan fortament arrelades a Vilanova com demostra el fet que actualment  hi hagi vàries famílies que tenen dansaires en actiu de diverses generacions.

Nota de Premsa de l'Agrupació Sardanista de Vilanova de Bellpuig. Imatges Marc Rovira. 
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA