Sardalleida

Nova edició del concurs de colles sardanistes de Lleida

Nova edició del concurs de colles sardanistes de Lleida
Autoria imatge: Grup Sardanista Montserrat

L'activitat es trasllada al dissabte a la tarda

Aquest dissabte 7 de maig se celebrarà la 72a edició del Concurs de Colles Sardanistes de Lleida en el marc dels actes de la Festa Major de la capital del Segrià.

Una edició que com a novetat trasllada la celebració del concurs al dissabte a la tarda en comptes del diumenge al matí. Així, les colles disputaran els punts el concurs a partir de 2/4 de 7 de la tarda en la Plaça de la Llotja de la ciutat.

Un total de dotze colles sardanistes en les diferents categories participaran en el concurs. En Alevins, els més petits, hi participarà la colla del Grup Montserrat de Lleida, "Dimoniets". La categoria Infantil estarà representada per les colles "Escarlata" de Lleida i "Demà Jovencells" de Cervera, les quals es disputaran el primer lloc. En Juvenils hi participa la colla "Guspira" de Lleida i fora de concurs la colla d'Aplicat, "Dansaires del Pi".

Les colles en categoria gran que participen en el concurs són; "Somnis del Pla", de Mollerussa, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Xalem" de Bellvís, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Estol-Espígol" d'Agramunt i l'amfitriona "Dolç Infern" de Lleida.

La cobla Contemporània serà l'encarregada de la part musical i la sardana de punts lliures ha defensar és "Batecs del poble" d'Enric Riera.

El concurs de colles sardanistes de Lleida és organitzat pel Grup Sardanista Montserrat amb la col·laboració de la Paeria de Lleida i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (Acstell) amb el suport de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA