Sardalleida

Trobada sardanista d'adults del Saltem i Ballem

Trobada sardanista d
Autoria imatge: Paeria de Balaguer

Hi participen 216 dansaires de les Terres de Ponent

El pròxim dissabte 14 de maig se celebrarà la Trobada Sardanista Adults del Saltem i Ballem coincidint amb la Trobada d'Equipaments Cívics de Catalunya.

L'activitat sardanista se celebrarà en el Parc de la Transegre de Balaguer i s'emmarca en els actes de la Capital de la Sardana 2022. El programa s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí amb la rebuda i inscripcions dels participants. Posteriorment, se celebrarà una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Jovenívola d'Agramunt i seguidament, als volts de les dues del migdia i en el Pavelló Molí de l'Esquerrà, tindrà lloc un dinar de germanor per a tothom que desitgi participar-hi. 

El programa de la ballada s'iniciarà amb un Galop de presentació, seguidament les colles i grups participants ballaran en modalitat de lluïment les sardanes; Camí de la Unesco d'Anna Abad i Guíxols Capital de la Sardana 2021 d'Antoni Mas i Bou. La sardana de germanor "Balaguer Capital de la Sardana 2022" de Dani Gasulla donarà pas a la ballada oberta a tot el públic assistent.

De les terres de Ponent i participen un total de dos-cents-setze dansaires de les poblacions d'Almacelles, Alpicat, Arbeca, Castelldans, Balaguer, Balàfia (Lleida), Ponts, Sort, Torres de Segre, Balaguer, Les Borges Blanques, Lleida i Cervera.



0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA