Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Linyola i Bellcaire d'Urgell

Concurs de colles sardanistes a Linyola i Bellcaire d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Els dos concursos se celebraran en horari de tarda

La vila de Linyola celebrarà una nova edició del concurs de colles sardanistes el dissabte 21 de maig a les 7 de la tarda en la Plaça Planell de la localitat amb la cobla Vents de Riella en la interpretació de les sardanes a concurs.

Hi participaran un total de vuit colles en diferents categories. Els més petits, els alevins i infantils estaran representats per les colles "Dimoniets" i "Escarlata" respectivament i ambdues de Lleida. En categoria gran participaran la colla "Xalem" de Bellvís, "Dolç Infern" del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, "Verge del Miracle" de Balaguer, "Somnis del Pla" de Mollerussa i "Fonts de Valldans" de Ponts. Fora de concurs hi participarà la colla d'Alpicat "Dansaires del Pi".

Bellcaire d'Urgell recupera el concurs de colles sardanistes

Després de vàries edicions, la vila de Bellcaire d'Urgell recupera el concurs de colles sardanistes en el marc de la Festa major de la localitat. 

La Plaça del Mercat acollirà la competició sardanista que se celebrarà el diumenge 22 de maig a 2/4 de 7 de la tarda amb la cobla Selvatana.

Com a Linyola, un total de vuit colles sardanistes s'han inscrit en el concurs amb la novetat de la participació de la recuperada colla de Bellcaire "Flama Catalana" que participarà fora de concurs. 

Els integrants de la colla, que van tornar a trobar-se l'any 2019 en la Nit de la Sardana que es va celebrar a Bellcaire, han estat, amb el suport de l'ajuntament, els impulsors de la recuperació del concurs i de l'Aplec de la Sardana que es va celebrar el passat 1 de maig.

La 47a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma és organitzat per l'Acstell amb el suport dels ajuntaments seu del concurs, les agrupacions o colles locals i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i la Diputació de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA