Sardalleida

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana elegeix a Joaquim Fabrés com a nou president

La Coordinadora d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

Renovació de la junta proposada en la passada assemblea general

La renovació de càrrecs de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes es va dur a terme en la reunió que la nova junta sorgida de l'assemblea general va celebrar el dimecres 4 de maig de 2022. La nova direcció de l'entitat queda constituïda per Joaquim Fabrés de Mollerussa com a president, Adela Perelló d'Arbeca com a vicepresidenta, Josep M. Roset d'Almacelles com a secretari, Ramon Agulló de Tàrrega com a tresorer i Ester Llovera d'Alguaire, Carme Moncasi de Bellvís, Miquel Sòria de Juneda i Marta Urgell de les Borges Blanques com a Vocals.

La nova junta vol continuar i reforçar les directrius marcades per l'anterior direcció en el fet d'establir punts de contacte entre les agrupacions i entitats que conformen la Coordinadora per tal de treballar de forma conjunta en la promoció dels aplecs de la sardana. També crear sinergies amb les altres entitats que formen part de la Federació, com el Saltem i Ballem i l'Acstell, per sumar esforços conjunts i potenciar els actes sardanistes.

En aquesta primera reunió també es va acordar que el president assistiria a les reunions de la junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida en representació de la Coordinadora. També s'intentarà que el president o altres membres de la junta assisteixin al màxim nombre d'aplecs de la sardana que se celebrin amb acord amb els organitzadors. 

Joaquim Fabrés és l'actual president de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, capdanser de la colla sardanista "Somnis del Pla" i cap de premsa de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. Fabrés va entrar a formar part de la junta de l'agrupació mollerussenca l'any 2012 i fou el coordinador dels actes de Mollerussa Capital de la Sardana 2016. L'any següent fou renovada tota la junta de l'Agrupació de Mollerussa i en va ser designat president.

La Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes es va crear l'any 1987 amb l'objectiu de donar suport i potenciar els aplecs de la sardana a Ponent, promocionar la celebració de nous Aplecs, assessorament a les entitats sardanistes i representar les diferents agrupacions o comissions organitzadores d'Aplecs, davant les institucions, per tramitar les subvencions, assistir a rodes de premsa o qualsevol acte que hagin d'estar representats tots els aplecs de les nostres comarques entre altres.







0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA