Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Agramunt

Concurs de colles sardanistes a Agramunt
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El concurs se celebra en el marc de la Fira DVins

Agramunt celebra el pròxim dissabte 28 de maig a partir de 2/4 de 8 de la tarda, una nova edició del Concurs de Colles Sardanistes. L'indret serà, com en les últimes edicions, la cruïlla dels carrers Molí Vell i Ensenyament i en la interpretació de les sardanes a concurs anirà a càrrec de la cobla agramuntina Vents de Riella. 

Des de l'organització preveuen una alta participació pel que fa al nombre de colles i de públic assistent. Recordem que el concurs se celebra paral·lelament amb la "Fira DVins", una mostra de vins i caves de proximitat molt concorreguda i amb molt bon ambient. 

L'espai habilitat per l'abillament de les colles serà a l'Escola Macià-Companys i en cas de mal temps el concurs es traslladarà al Pavelló Firal.

La 47a edició del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma és organitzat per l'Acstell amb el suport dels ajuntaments seu del concurs, les agrupacions o colles locals i la col·laboració de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i la Diputació de Lleida.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA