Sardalleida

Almacelles celebra una nova edició de l'Aplec de la Sardana

Almacelles celebra una nova edició de l
Autoria imatge: Amics de la Sardana d'Almacelles

La trobada sardanista se celebrarà el dissabte 4 de juny

Els Amics de la Sardana, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almacelles organitzen pel dissabte 4 de juny la 26a edició de l'Aplec de la Sardana a la població. Una celebració que se celebrarà entre la Rambla de la Generalitat, a la tarda, i l'interior de la Sala Polivalent per la ballada de nit. Els assistents a la trobada sardanista que ho desitgin, tenen l'opció de participar del sopar de l'aplec prèvia inscripció.

La part musical anirà a càrrec de les cobles Jovenívola d'Agramunt i la cobla Maricel de Sitges. 

"L'Encís d'Almacelles" de Josep Capell i "Almacelles, balla!" de Jordi Paulí donaran el tret de sortida a 2/4 de 7 de la tarda a la primera de les ballades. Altres sardanes interpretades per la cobla agramuntina que formen part del repertori són: "Al mestre Puigferrer" de Josep Coll, "Mar de Palamós" de Francesc Mas, "Matins de Sardana" de  Jordi Molina i "Els primers 65" de Jaume Oliver entre altres.

Un cop finalitzada la ballada de tarda es donarà pas al Sopar de l'Aplec en la Sala Polivalent, ha continuació, la segona part de la trobada sardanista amb la cobla Maricel de Sitges amb un ampli repertori amb onze sardanes de compositors contemporanis.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA