Sardalleida

Concurs de colles sardanistes a Mollerussa

Concurs de colles sardanistes a Mollerussa
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

L'avinguda del Canal s'estrena com a nova ubicació del concurs

El pròxim diumenge 12 de juny se celebrarà una nova edició del concurs de colles sardanistes de la Capital del Pla d'Urgell. La novetat més important és el canvi d'ubicació, essent el tram de l'Av. del Canal entre el carrer d'Arbeca i Domènec Cardenal l'escollit per la celebració. Segons l'organització, el canvi es produeix per intentar apropar al centre de la ciutat el concurs i fer-lo més visible per a tota la ciutadania. L'Av. del Canal és una de les artèries principals de Mollerussa i seu de manifestacions tan rellevants com la Fira de Sant Josep.

El concurs s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia amb la participació de 10 colles sardanistes i amb la Cobla Vents de Riella en la interpretació de les sardanes a concurs. En categoria Aleví hi participarà la colla Dimoniets de Lleida i en Infantil les colles Demà Jovencells de Cervera i Escarlata de Lleida.

En categoria gran els punts del concurs se'ls disputaran entre les colles Dolç Infern de Lleida, Verge del Miracle de Balaguer, Xalem de Bellvís, Fonts de Valldans de Ponts, Brut Natura de les Borges Blanques i Somnis del Pla de Mollerussa. 

El concurs de la Capital del Pla d'Urgell i el de Golmés, que se celebrarà el dissabte 18 de juny, tanquen la primera part del 47è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma.  Els concursos reprendran l'activitat el primer cap de setmana de setembre.
0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA