Sardalleida

Torres de Segre celebra una nova edició de l'Aplec de la Sardana

Torres de Segre celebra una nova edició de l
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

Una exposició fotogràfica històrica complementarà la trobada sardanista

El pròxim diumenge 12 de juny i en el marc del 12è Aplec de la Sardana, Torres de Segre ret homenatge als més de cinquanta anys de representació sardanista a la població amb una exposició fotogràfica retrospectiva de l'activitat del món sardanista a la localitat.

L'exposició romandrà oberta el mateix diumenge 12 en el Pavelló Poliesportiu de les deu del matí a la una del migdia i de cinc a set de la tarda. 

L'Aplec de la sardana s'iniciarà a les set de la tarda en el pati de l'Escola Carrassumada, amb la cobla Contemporània en la part musical i la participació i exhibició de les dues colles sardanistes locals les quals van debutar per primera vegada l'any 1967.

L'organització ofereix a tothom que ho desitgi, participar del sopar de l'aplec, el qual se celebrarà a partir de les nou de la nit en el mateix pati de l'Escola. Les inscripcions es poden fer directament a l'Ajuntament de Torres o mitjançant formulari publicat en la pàgina web del consistori. El termini d'inscripció al sopar és el dia 8 de juny. 

L'Aplec de la sardana és organitzar per l'Ajuntament de Torres de Segre i la col·laboració de l'Escola Sardanista de la població.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA