Sardalleida

Alpicat celebra el quart Aplec de la Sardana

Alpicat celebra el quart Aplec de la Sardana
Autoria imatge: Dansaires del Pi

El Parc del Graó continua un any més com a seu de la trobada sardanista

El grup sardanista Dansaires del Pi, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat organitzen pel diumenge 19 de juny el 4t Aplec de la Sardana a partir de les 9 del matí en el recinte del Parc del Graó de la localitat i que comptarà amb les Cobles Jovenívola d'Agramunt i la Cobla Contemporània en la interpretació de les sardanes.

Els sardanistes començaran la matinal sardanista amb el contundent esmorcar preparat per l'organització. Un entrepà de llonganissa o ous amb bacon acompanyat d'un vas de vi o refresc i un cafè al preu simbòlic de 5 € que ben segur, servirà per agafar forces per ballar, a partir de les 10 del matí, les sardanes de tot el repertori preparat per les dues cobles. Dansaires del Pi també ofereixen a tots els assistents a ala trobada sardanista la possibilitat d'acabar la jornada participant del dinar de germanor amb un menú compost per una amanida, fideuà, postres, vi, aigua i cafè a un preu de 17 €.

Com a novetat en l'aplec, l'organització ha programat l'actuació del duet Lleidacalssic per amenitzar, a partir de 2/4 d'una del migdia l'espera fins a l'hora del dinar al mateix temps que els assistents podran gaudir d'un vermut.

En el transcurs de l'aplec es lliuraran els premis del concurs de dibuix del cartell de l'aplec, un reconeixement als sardanistes veterans i es guardarà un minut de silenci pels companys sardanistes que ens han deixat en els últims mesos, Josep M. Mayoral, Miquel Àngel Escobosa i Manuel Portero.

Dansaires del Pi, és un grup de sardanistes sorgits d'uns cursos de sardanes realitzats per l'Associació de Dones d'Alpicat ara fa cinc anys, que amb el pas del temps, i malgrat l'aturada arran de la pandèmia, han aconseguit i constituir-se com entitat sardanista recuperant el nom de Dansaires del Pi. El grup, a banda de ser els impulsors d'organitzar l'Aplec de la Sardana de la vila també participa, sense puntuar, en els concursos de colles sardanistes de la demarcació de Lleida organitzats per l'Acstell.





















0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA