Sardalleida

Golmés tanca la primera part del Campionat de Colles Sardanistes

Golmés tanca la primera part del Campionat de Colles Sardanistes
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

El camp de futbol de Golmés acollirà el pròxim dissabte 18 de juny el primer concurs de colles sardanistes de la vila. Així la contesa de la vila del Pla d'Urgell forma part dels concursos puntuables del Campionat de Colles Sardanistes de la demarcació de Lleida organitzat per l'Acstell. 

En passades anualitats, l'èxit de les exhibicions de colles sardanistes celebrades a la vila van animar al consistori golmesenc el fet de plantejar-se fer un pas més i sumar-se a la resta de poblacions que acullen un concurs del campionat.

La trobada sardanista s'iniciarà a les 8 del vespre en el Camp de Futbol i comptarà amb la Cobla Tàrrega en la interpretació de les sardanes i deu colles sardanistes en diferents categories.

Les colles participants són: "La Guineu Saltirona" de Vilanova de Bellpuig, "Escarlata" i "Guspira" de Lleida en les categories Aleví, Infantil i Juvenil respectivament. En categoria gran i participen les colles "Estol-Espígol" d'Agramunt, "Brut Natura" de les Borges Blanques, "Xalem" de Bellvís, "Dolç Infern" de Lleida, "Fonts de Valldans" de Ponts, "Verge del Miracle" de Balaguer i "Somnis del Pla" de Mollerussa.

El concurs de Golmés tanca la primera part del campionat el qual reprendrà la competició el primer cap de setmana del mes de setembre.  Les colles aprofitaran el descans estival per recuperar forces i continuar treballant de cara a la temporada de tardor.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA