Sardalleida

Renovació de la junta de l'Agrupació Sardanista Barretina

Renovació de la junta de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Barretina

En la passada assemblea general de sòcies i socis de l'Agrupació Sardanista Barretina d'Agramunt, celebrada el mes d'abril,  un dels punts principals de l'ordre del dia va ser la renovació de la junta de l'entitat. Una renovació gestada en el temps i demandada per continuar la labor de les anteriors juntes d'una entitat amb més de trenta-cinc anys d'història.

Davant aquest fet, un grup de joves sòcies i socis de l'entitat, vinculats estretament amb el món sardanista, van presentar una candidatura unitària, amb molta il·lusió i compromís, per continuar amb la tasca de l'agrupació la qual vetlla per la continuïtat de la cultura i la dansa en la població.

La candidatura va ser aprovada per l'assemblea de l'Agrupació quedant constituïda la nova junta per Janet Vázquez com a presidenta, Anna Pallàs vicepresidenta, Marta Bertran com a secretaria, Josep M. Coll com a tresorer i Dani Mendoza, Josep Solans i Josep Ramon Mateu com a vocals.

La nova junta reconeix la gran tasca feta per les anteriors juntes i assumeixen el compromís de seguir en la línia marcada i intentar aportar noves idees que puguin materialitzar-se en nous projectes i activitats.

L'Aplec de la Sardana del pròxim dissabte 25 de juny és el primer gran repte per la nova junta, una trobada sardanista que compta amb més de trenat anys d'història. Un dels principals objectius de la nova junta és el de donar suport a les entitats locals en el moment de planificar les actuacions i activitats. Mostra d'aquest criteri és la participació en l'aplec de les dues cobles locals, Jovenívola d'Agramunt i Vents de Riella i donant peu a nous alumnes de l'Escola de Música amb la participació de la formació musical "La cobleta".

La nova junta presentarà en dates pròximes la programació de les ballades d'estiu, les quals se celebraven tradicionalment tots els diumenges del mes de juliol i agost.

Segons comunicat de premsa rebut en la redacció de la Federació, en paraules de la nova junta: Tenint en compte els reptes que se'ns presenten al capdavant de l'Entitat, una de les tasques a les quals donem prioritat és treballar per la incorporació de nous socis i sòcies. Volem que sigui un projecte transversal, on tothom tingui cabuda i participació. Des de la nova junta, estem oberts a qualsevol suggeriment, petició o idea per al desenvolupament de les activitats culturals organitzades per l'Agrupació, perquè entre tots i totes, puguem fer una rotllana ben gran!

Des de la Federació desitgem molts èxits a la nova junta de l'Agrupació Sardanista d'Agramunt i que continuï essent un referent sardanista de les comarques lleidatanes.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA