Sardalleida

Nova edició de l'aplec de la sardana de Rosselló

Nova edició de l
Autoria imatge: Ajuntament de Rosselló. Arxiu

La cobla Jovenívola d'Agramunt interpretarà les sardanes

El pròxim dissabte 2 de juliol, la Plaça de l'Església tronarà a ser la seu d'una nova edició de la sardana a Rosselló. Una trobada sardanista que recupera el format original en aquesta vint-i-setena edició.

La cobla Jovenívola d'Agramunt, formació musical que interpretarà les sardanes de l'aplec iniciarà el repertori a 2/4 de 8 de la tarda amb la sardana "Re(10)us" Jove del compositor Carles Santiago. Altres sardanes que omplen un ric i variat programa amb autors clàssics i contemporanis són:  "Mariona" de Josep Saderra, "L'estadi nou" de Francesc mas i Ros, "Un camí d'il·lusions" de Pitu Xamorro, "El pati de l'òs" de Jordi Feliu entre altres en la ballada de tarda, i "L'aplec jove" de Jordi Molina, "Camí de la Unesco" de la jove compositora Anna Abad i "Mar de Tossa" de Ricard Viladesau entre altres sardanes en la ballada de nit.

La primera part de l'aplec es tancarà amb una exhibició de la colla "Purpurina" de Rosselló que ballaran la sardana "Els primers 65" de Jaume Oliver i la ballada de nit s'iniciarà amb les colles improvisades que ballaran "Retrobament a Rosselló" del compositor Lluís Durán.

L'aplec d'aquesta edició recupera el tradicional sopar de germanor que se celebrarà en el mateix indret de les ballades. Per reservar cal fer-ho als telèfons de l'ajuntament o al correu electrònic cultura.rossello@gmail.com.

L'Aplec de Rosselló és organitzat per l'Ajuntament de Rosselló amb el suport de la Coordinadora d'Aplecs de la Sardana de les Comarques Lleidatanes i la Unió d'Aplecs de la Sardana de Catalunya.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA