Sardalleida

Festa de la Sardana a Andorra la Vella

Festa de la Sardana a Andorra la Vella
Autoria imatge: Agrupació Sardanista Andorrana

La trobada sardanista arriba a la dinovena edició

Andorra la Vella celebra de nou la Festa Aplec de la Sardana el dissabte 25 de juny a partir de 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella amb les cobles Ciutat de Terrassa i la Bellpuig Cobla.

L'Agrupació Sardanista Andorrana ha organitzat un concurs de colles improvisades, una sardana incògnita i sorteig de regals per amenitzar l'aplec. La trobada sardanista clourà amb coca i cava per a tots els assistents. En cas de pluja la Festa Aplec se celebrarà en la Sala de la Consòrcia en el Centre de Congressos en la mateixa Plaça del Poble.

Un total de disset sardanes conforme el repertori de tarda i nit. Els organitzadors retran un especial homenatge programant la sardana "En Miquel Àngel de Linyola" del compositor Marí de Joan en record del sardanista lleidatà i "A la Teresa Prats" de la compositora Maria Mercè Navarro dedicada a la responsable del Grup Sardanista Balàfia. El Grup Sardanista Balàfia ha participat activament en aquesta festa al llarg dels anys.

L'Agrupació Sardanista Andorrana va ser distingida amb el Premi a la Continuïtat l'any 2014 pels 50 anys de trajectòria i amb el premi Rotllana de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida l'any 2008.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA