Sardalleida

Juneda celebra una nova edició de l'Aplec de la Sardana

Juneda celebra una nova edició de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Juneda

La trobada sardanista tindrà lloc el dissabte 9 de juliol

L'Agrupació Sardanista de Juneda celebra el pròxim dissabte 9 de juliol l'edició número quaranta-u  de l'Aplec de la Sardana de la vila, Memorial Ramon Vallés i Ramona Guiu.

La trobada sardanista s'iniciarà a les set de la tarda en la Pista Parc Alegria i comptarà amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt en la interpretació de les sardanes del repertori. L'organització recupera el sopar de l'aplec per a tothom que desitgi participar-hi. L'àpat, entrepà variat i refresc es vendrà a un preu de 6 € i no és necessària reserva prèvia. Sorteig de lots de productes per part de l'organització completen el programa per aquesta edició.

En el variat repertori preparat per l'Agrupació Sardanista de Juneda i la cobla Jovenívola d'Agramunt  hi figuren sardanes de compositors contemporanis i de molt joves com la sardana de la compositora Anna Abad "Camí de la Unesco". "Els primers 65" de Jaume Oliver, "Sis de set" d'Enric Ortí, "Pastes i Garnatxa" de Jordi Molina, "Un camí d'Il·lusions" de Pitu Xamorro i tancarà la primera part "Sardana Juneda" del compositor Agustí Cohí. Després del sopar Ricard Viladesau amb la sardana "Mar de Tossa" iniciarà la ballada de nit que continuarà amb "Ja fa 10 anys" de Jordi León, "Porta-la amb tu" d'Olivier Marqués i tancarà l'aplec la tradicional "El sereno" de Josep Coll.

En paraules d'en Miquel Soria, president de l'Agrupació Sardanista de Juneda publicades en la salutació del díptic promocional: "La sardana és i serà un símbol d'unió. Tornarem a ballar com ho fèiem abans, agafant-nos de les mans creant rotllanes que sempre es poden fer més i més grans". L'entitat sardanista convida a tothom a participar de l'aplec. 

L'Aplec de la Sardana de Juneda és organitzat per l'Agrupació Sardanista amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda.