Sardalleida

Agramunt programa ballades de sardanes els diumenges d'estiu

Agramunt programa ballades de sardanes els diumenges d
Autoria imatge: Federació Sardanista de les Comarques de Lleida

La plaça del Mercadal en serà l'escenari de l'activitat sardanista

L'Agrupació Sardanista barretina, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Agramunt tornen a programar el cicle de ballades de sardanes tots els diumenges d'estiu a les 8 de la tarda en la Plaça Mercadal de la població.

La primera de les ballades va tenir lloc el passat diumenge 3 de juliol amb la Cobla Tàrrega i continuaran els diumenges; 10 amb la Jovenívola d'Agramunt, el 17 amb la cobla Vila d'Olesa, el 24 amb Vents de Riella i el 31 de juliol amb la Bellpuig Cobla.

El mes d'agost arranca el diumenge 7 amb la Reus Jove, el 14 amb la Jovenívola d'Agramunt, el 21 amb Vents de Riella i tanca el cicle la Cobla 11 de setembre el diumenge 28 d'agost.

Amb la recuperació d'aquest cicle de ballades, Agramunt se suma a les poblacions lleidatanes que programen activitats sardanistes al llarg de tot l'estiu. Unes ballades  que compten amb molta acceptació per part de la població de la vila i per a sardanistes vinguts d'altres comarques. 

Activar l'agenda sardanista a la població i potenciar el sardanisme amb la programació d'activitats al llarg de l'any va ser una de les propostes que va presentar la nova junta de l'Agrupació Sardanista barretina que va prendre possessió de la direcció de l'entitat en la primavera d'aquest mateix any.





0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA