Sardalleida

Bellvís celebra l'Aplec de la Sardana

Bellvís celebra l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista de Bellvís

Cobla Jovenívola d'Agramunt en la part musical

L'Agrupació Sardanista de Bellvís, amb el suport de la Colla Xalem i l'Ajuntament de la població, organitzen pel dissabte 16 de juliol una nova edició de l'Aplec de la Sardana. Una trobada sardanista que arriba a la trenta-unena edició, recuperant la Plaça Catalunya com a espai de l'aplec i el tradicional sopar popular.

La ballada s'iniciarà a les vuit del vespre amb la cobla Jovenívola d'Agramunt en la interpretació de les sardanes. Un cop finalitzada la primera ballada els assistents podran gaudir del sopar a base d'entrepans, un aperitiu i refrescos. Per participar de l'àpat cal fer reserva prèvia  els dies 12 i 14 de juliol de les 7 de la tarda a les 9 del vespre en el Casal Municipal o als telèfons habituals de l'Agrupació. Tot seguit se celebrarà la segons de les ballades amb la interpretació de 9 sardanes de set tirades cadascuna. Al llarg de l'aplec, l'organització sortejarà un seguit de lots de productes.

Entre el repertori que presenta la cobla trobem sardanes d'estils i èpoques molt variats. Així els sardanistes podran ballar composicions molt noves com "Camí a la Unesco" de la jove compositora Anna Abad o temes populars com "Mariona" de Josep Saderra.

"Els primers 65" de Jaume Oliver, "Port de Llança" de Ricard Viladesau, "Sis de set" d'Enric Ortí, "Festa a Bellvís de Josep Preanfeta", "Joves Lleons" de Jordi Paulí, i la sardana acabada d'estrenar i dedicada a la presidenta de l'agrupació "La Pepita de Bellvís" d'en Dani Gasulla. 






0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA