Sardalleida

Renovació de càrrecs en la junta de la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya

Renovació de càrrecs en la junta de la Unió d
Autoria imatge: Unió Aplecs de la Sardana de Catalunya

L'entitat vol reafirmar el seu paper com a referent en l'àmbit dels aplecs sardanistes

El passat tretze de juliol es va reunir la junta de la Unió d'Aplecs Sardanistes de Catalunya (UASC) per donar curs al nou organigrama de la junta a conseqüència del canvi de presidència en la Coordinadora d'Aplecs de les Comarques Lleidatanes i la baixa per motius personals d'Ester Llovera, de la federació lleidatana i actual tresorera de l'entitat.

La nova junta s'estructura renovant a Jordi Gallegos com a president i Sagrari Martorell com a secretaria, ambdues de les comarques gironines. Les vicepresidències s'han designat a Jordi Grau (Tarragona), i en Joaquim Fabrés, que entra en la junta com a nou president dels aplecs de la demarcació de Lleida. La tresoreria de l'entitat recau en les comarques barcelonines en la persona de Josep Puigventós, i continuen com a vocals; Josep Saperas (Tarragona), Antoni Nadal (Barcelona) i Josep M. Roset (Lleida).

La llarga aturada per la crisi sanitària d'aquests dos últims anys han marcat profundament el desenvolupament de la UASC com a entitat, recordem que es va constituir l'any 2018.  La nova junta es marca com a objectius principals, desenvolupar tot el potencial que pot aportar com a entitat aglutinadora dels aplecs, treballar per assolir la representació i el pes necessari en la Confederació Sardanista de Catalunya com a representant de les manifestacions més populars i representatives de la dansa catalana i treballar amb visió de país per posar en comú tota la problemàtica actual dels aplecs sardanistes i alhora cercar noves propostes per dinamitzar-les.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA