Sardalleida

Encamp organitza el concurs de colles el mateix cap de setmana de l'aplec

Encamp organitza el concurs de colles el mateix cap de setmana de l
Autoria imatge: Agrupació Sardanista d'Encamp

La Plaça dels Arínsols acollirà el dissabte 3 de setembre una nova edició del concurs de colles sardanistes d'Encamp. Serà a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb la cobla la Flama de Farners. Una ballada de sardanes amb la mateixa cobla a partir de les 10 de la nit completarà la jornada sardanista.

El concurs de colles sardanistes del Comú d'Encamp a Andorra se celebrarà el dissabte 3 de setembre a partir de 2/4 de 6 de la tarda en la Plaça dels Arínsols amb la cobla La Flama de Farners en la part musical i la participació de cinc colles sardanistes.

La colla "Sabadell" de Sabadell, "Continuïtat" de Terrassa, "Enèrgica" d'Esparreguera i "Fonts de Valldans" de Ponts en categoria Veterans i "Amunt i crits" de Terrassa en categoria Gran seran les colles que participaran en l'únic concurs de colles sardanistes que se celebra en el Principat d'Andorra. La festa sardanista continuarà amb una ballada de sardanes a les 10 de la nit i la celebració del 33è Aplec de la Sardana d'Encamp l'endemà, diumenge 4 de setembre en sessió de matí i tarda.

0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA