Sardalleida

Cobla Reus Jove en el concurs de Borges Blanques

Cobla Reus Jove en el concurs de Borges Blanques
Autoria imatge: Josep Blasi

La formació reusenca "Cobla Reus Jove" interpretarà les sardanes del concurs de colles sardanistes que se celebrarà a les Borges Blanques el diumenge 4 de setembre a les 12 del migdia en la Plaça 1 d'octubre.

Hi participaran un total d'onze colles en les diferents categories. Així els més petits en categoria Aleví, "Dimoniets" en Infantil, "Escarlata" i en Juvenil "Guspira" les tres del Grup Sardanista Montserrat de Lleida. Fora de concurs hi participarà el Grup Sardanista de Balàfia i en categoria gran les colles; "Font de Valldans" de Ponts, "Xalem" de Bellvís, "Toc de Dansa" de Tarragona, "Verge del Miracle" de Balaguer", "Dolç Infern" de Lleida, "Somnis del Pla" de Mollerussa i la colla de Borges Blanques "Brut Natura"

Les pròximes cites del campionat serà a Tàrrega l'11 i Cervera el 25 de setembre. En el mes d'octubre els concursos de Verdú el dissabte 1, Preixana el diumenge 16 i  Bellvís el diumenge 30. Clourà el campionat com és habitual el concurs "Ciutat de Balaguer" el diumenge 13 de novembre a la capital de la Noguera.

Recordem el Concurs Individual de Sardana Revessa que se celebrarà en el teatre l'Amistat de Mollerussa el diumenge 9 d'octubre a 2/4 de 12 del migdia. 

L'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (l'ACSTELL) està format per totes les colles en actiu de les nostres comarques. Una de les funcions principals de l'Agrupació és organitzar i coordinar el Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, que tenen lloc en diferents localitats del territori lleidatà.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA