Sardalleida

Aplecs, ballades i concursos per la Guia Sardanista 2023

Aplecs, ballades i concursos per la Guia Sardanista 2023
Autoria imatge: Joaquim Fabrés

La guia és l'eina de referència de les activitats sardanistes a tot el país

La secretaria de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida ha remès un correu electrònic a totes les entitats, colles i agrupacions afiliades, per comunicar que la Confederació Sardanista de Catalunya ha començat el procés d'edició de la guia sardanista 2023 i per aquest motiu és necessari que totes les entitats planifiquin les agendes pel pròxim any i trametin aquestes dades per tal de configurar la Guia que es presentarà en un acte en el marc de Balaguer Capital de la Sardana 2022. El termini per enviar la informació és el 15 de setembre de 2022. 

La Guia Sardanista és el llibre de referència que recull els principals actes sardanistes de Catalunya, Andorra i el Nord de Catalunya. S'hi presenten en ordre cronològic els aplecs i concursos sardanistes que se celebren, la població on es porten a terme, l'hora, l'indret i les cobles que hi actuen.

A més a més, també hi consta informacions d'interès com ara el contacte amb diverses cobles en actiu o d'altres activitats sardanistes complementàries.

La Confederació Sardanista de Catalunya és l'encarregada de coordinar, editar i distribuir en format físic o digital cada any la Guia sardanista amb la col·laboració de les diverses Unions d'Aplecs.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA