Sardalleida

Últims dies per la presentació de noves obres en el concurs de composició de sardanes d'Agramunt

Últims dies per la presentació de noves obres en el concurs de composició de sardanes d
Autoria imatge: EMM Agramunt

El pròxim 15 de setembre de 2022 finalitza el termini de presentació de noves obres originals i inèdites en la segona edició del Concurs de Composició de Sardanes d'Agramunt.

El guanyador del concurs rebrà un premi de  1.000 € i el segon un de 500 €. El jurat es reserva el dret de declarar desert el premi en cas de considerar que cap de les obres presentades compleix els requisits d'un premi professional de composició de sardana. L'organització compta per aquesta edició amb la col·laboració de la Indicació Geogràfica Protegida del Torró d'Agramunt, la qual patrocina el segon premi del concurs. 

Les obres seleccionades com a finalistes rebran un comunicat que els acredita com a tal el dia 20 d'octubre i els guanyadors es donaran a conèixer en el transcurs de l'acte de celebració del 4t Concurs Musical de Santa Cecília el 27 de novembre que tindrà lloc en el Teatre Casal Agramuntí.

El concurs és organitzat per l'Escola de Música d'Agramunt i la regidoria de cultura i educació de l'Ajuntament d'Agramunt.

Les bases es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament d'Agramunt: https://tuit.cat/PVwYY

El correu per enviar les composicions és: emma@agramunt.cat

Imatge lliurament premis primera edició. Autoria EMM Agramunt




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA