Sardalleida

Trobada sardanista a Montserrat

Trobada sardanista a Montserrat
Autoria imatge: Obra Ballet Popular

Hi participen el G.S. Balàfia i la colla Dansaires del Pi

El pròxim diumenge 9 d'octubre se celebrarà la 70a. Trobada Sardanista a Montserrat amb la participació de dansaires vinguts d'arreu del país. La Trobada comptarà amb la participació del Grup Sardanista Balàfia de la ciutat de Lleida i la colla sardanista Dansaires del Pi d'Alpicat.  

La trobada, organitzada per la Institució de l'Obra del Ballet Popular, s'iniciarà a les onze del matí amb una missa conventual a la Basílica, seguidament, els assistents podran participar en una ballada de sardanes en la plaça del Monestir a càrrec de la cobla Berga Jove. 

Un cop finalitzada la ballada, en el Mur de Pep Ventura en el Camí dels Degotalls s'inaugurarà el clau votiu de l'Agrupació Sardanista la Mola de Matadepera.

El Grup Sardanista Balàfia i Dansaires del Pi d'Alpicat presents en la trobada sardanista

Un any més, el Grup Sardanista Balàfia de la ciutat de Lleida, participarà en la Trobada Sardanista a Montserrat. Un autocar ple amb seixanta dansaires de l'entitat sortiran de Lleida fins a Monistrol per pujar al Monestir amb el cremallera. El grup participarà de la Missa en la qual dirigiran unes paraules als assistents, participaran de la ballada i visitaran el Mur d'en Pep Ventura. El grup té programat dinar plegats a Montserrat mateix i emprendre el viatge de tornada a Lleida a la tarda.

Per Dansaires del Pi d'Alpicat serà la seva quarta participació en la trobada sardanista. Es desplaçaran fins a la muntanya de Montserrat un total de 45 persones entre dansaires i acompanyants sortiran en autocar des d'Alpicat fins a Monistrol, que com el grup de Balàfia, pujaran al Monestir amb el cremallera de Monistrol. Un cop finalitzades les activitats de la Trobada, Dansaires del Pi, tornarà a Monistrol on dinaran plegats en un restaurant de la població.

Els representants de cada grup sardanista coincideixen en ressaltar l'emoció que significa ballar la dansa catalana en la muntanya més emblemàtica del nostre país.




0

DEIXA UN COMENTARI

DARRERES NOTÍCIES

AGENDA

ALTRES TITULARS

NOTÍCIES PER TEMÀTICA

AGENDA PER TEMÀTICA